Persson, Stefan

Stefan Persson, Stefan och Persson

Värmekamera kan rädda liv

Det finns mindre kända personer som heter Stefan Persson, en av dem är jägare och han var under 2015 med och räddade ett reportageteam från att drunkna. Tillsammans med tre andra jägare i Dalarna så blev de till nominerade till titeln Dalahjälten. Det finns andra saker som jägare brukar använda sig av, som även kan rädda liv. Detta är en värmekamera. Man brukar som jägare använda denna till att söka efter djur. Men den kan även användas av polisen för att hitta försvunna personer. Den har alltså många användningsområden. Vill du köpa en egen värmekamera så kan du köpa den på Handladigitalt.se. Denna butik är Sveriges största leverantörer av FLIR värmekameror för övervakning, jakt, eftersök och för friluftsmänniskor. Med en värmekamera är det enklare se genom dimma, rök, mörker, buskage och tunnare vegetation.

Handla Digitalt – erbjuder produkter för friluftsmänniskor

Handladigitalt.se är en butik som du hittar på nätet. De erbjuder produkter för friluftsliv och jakt. Butiken grundades 2005 och har en målsättning att kunna erbjuda dig som kund det du vill ha och därmed är denna butik väldigt lyhörda och flexibla. Här finns allt från värmekameror till ficklampor, nattsikten, kikare och mycket mer. Du hittar produkter för att underlätta att spana på djur, ta kort eller vad du nu vill göra bland ett välfyllt sortiment som innehåller över 4000 artiklar.

Smidigt att beställa

Det är enkelt att handla hos handladigitalt.se om du beställer innan klockan 15 en vardag så skickas din vara samma dag. Du får enhetspris på frakten och kan göra en säker betalning på nätet.

2 Apr 2016