Persson, Stefan

Stefan Persson, Stefan och Persson

Husdrömmar är det många som har

torp

Oavsett om du heter Stefan Persson eller inte, så har du säkert liksom många andra drömmar om att bo i hus? Många har just den drömmen, att skaffa sig ett hus, som passar en själv. Det finns ju flera sätt att göra det på, skaffa hus alltså. Många väljer att köpa hus via mäklare. Om jag skulle skaffa hus, så skulle jag nog välja att bygga mig ett hus. Det finns modulhus hos Trivselhus som är rätt smarta, så väl som att det finns andra typer av hus med för den delen. 

Ett torp i skogen

När jag var yngre så föreställde jag mig att jag skulle bo i ett litet torp i skogen. Det var liksom min dröm. Att ha nära till skogen, och långt bort från stan. Idag vet jag inte om det skulle fungera. Kanske ha ett hus närmare stan, där man bor mesta delen och så ett litet torp att ta sin tillflykt till på lediga dagar. 

En tomt är ett måste

Ska man bygga ett hus är det ett måste att hitta tomter till salu. Att köpa en tomt kan man ju göra på flera sätt. Det finns att hitta via kommuner, husleverantörer, mäklare, privat och så vidare. Fördelen med att köpa tomt är att man kan bestämma vart man vill bo och vilket läge då huset får. Det är viktigt att köpa eller hitta tomten först, sedan hus, då det är lättare att anpassa huset efter tomten. 

9 Sep 2019