Persson, Stefan

Stefan Persson, Stefan och Persson

Vackert leende för alla

Oavsett om du heter Stefan Persson eller något helt annat, så är du värd att få ett vackert leende. Det är inte alla som haft chansen som unga att korrigera sina tänder. Som vuxen kanske man drar sig, för att sätta in en tandställning, då en räls syns tydligt. Nu finns det dock en lösning på detta och det är en osynlig tandställning från SMAJLA . Det kallas även för Incognito™, och den sätts fast på insidan av dina tänder. Det gör att den inte syns. Ingen ser att du bär en tandställning och inom ett tag kommer du att få ett vackert leende.

Osynlig tandställning hos SMAJLA

SMAJLA.se kan du läsa mer om vad osynlig tandställning är samt hur det fungerar. Du kan även läsa om deras team som består av tandläkare, specialisttandläkare och vanliga läkare som alla har en lång erfarenhet av tandvård. Utöver tandställning som är osynlig kan du även hos SMAJLA få vanlig tandläkarvård, lagning av tänder och blekning av tänder.

Tandställning för vuxna

På sidan Bravardag.se hittar du mer info om osynlig tandställning och fakta om den. Denna typ av tandställning har tagits fram främst för vuxna, som annars kan lida av att ha en synlig tandställning. Du kan givetvis som vuxen välja att ta en vanlig tandställning eller en så kallad räls, men då många av oss är i arbetslivet och inte vill fronta med ett metalleende, så är just en osynlig tandställning många föredrar

7 Nov 2015