Persson, Stefan

Stefan Persson, Stefan och Persson

Ska man börja röra lite på fläsket kanske?

Skämt åsido, röra på fläsket behöver inte betyda att man har mycket av det. Men så här en månad efter jul, så känner jag själv att jag nog behöver komma igång med att börja träna igen. Man njuter kanske lite väl mycket av både julmat och godis i december månad. Men börjar man bara träna igen så kommer man snabbt tillbaka till hälsosamma vanor. Jag gillar att löpträna, men det var ett tag sedan nu. Bäst att börja lugnt och sedan öka takten på det så att säga.

Kanske börja på gymmet med

Jag har funderat förr och nu igen på att börja på gymmet i stan. Jag har en kompis som går där och som trivs bra. Han har en PT som hjälpt honom med ett träningsprogram. Han tipsade även om Fitline, för mer information så har de en egen hemsida man kan kolla på. Funderar på att kolla om samma PT kan ta sig an mig med. Så att även jag kan komma igång med ett bra träningsprogram.

Härligt väder nu

För bara ett par dagar sedan var det superkallt ute, hur många minus som helst och en massa snö. Men för någon dag sedan började solen skina och det blev varmare igen. Så det är nog helt ok att gå ut och springa idag. Man hör fåglarnas kvitter och känns nästan som våren är på g, men vet ju att det dröjer ju ett tag till men ändå!

23 Jan 2019