Persson, Stefan

Stefan Persson, Stefan och Persson

Res till Panama med Inca Tours

Inca Tours är en resebyra specialiserad på resor till Latinamerika. Erfarenheten som Inca Tours har från denna del av världen är det få som kan mäta sig då de organsierat fantastiska resor hit ända sedan 1984. Alla resmål som finns i Inca Tours utbud av resor har personalen personliga erfarenheter från, kvalitativa resor som ger minnen för livet är Inca Tours devis.

Resa till Panama med Inca Tours

Panama är i topp bland utvecklade länder i Centralamerika vilket gör detta till ett ypperligt resmål om man vill uppleva Latinamerika men inte kompromissa med sin bekvämlighet. Här finner man fräscha, moderna hotell och förstklassig shopping.

Som turistmål är Panama på i stort uppsving, allt fler lockas av landets stora variationer. Här får resenären allt från ett explosivt nattliv till fantastiska stränder, kulturupplevelser och såväl lyxliv som upptäcksresor för den som så önskar.

Panamakanalen är givetvis en upplevelse i helt egen klass, här har tranportlaster passerat i århundraden, det är en av de historiskt viktigaste sjöfartslederna - inte bara i denna del av världen, utan i hela världen. Kanalen är en av de största kanalbyggena någonsin och skördade många liv för att bli till.

Rundresa i Panama

Inca Tours arrangerar rundresor i Panama för den som vill få ut så mycket som möjligt av sin resa här. Inca Tours rundresa inkluderar alla Panamas höjdpunkter som:

En rundresa i Panama med Inca Tours varar i 12 dagar.

Sukta online

Inför en resa är det vanligt att man söker information och inspiration på nätet. På DN finns en utmärkt artikel för den som vill drömma sig bort till Panama och övriga Centralamerika.

30 Oct 2015