Persson, Stefan

Stefan Persson, Stefan och Persson

Leksaker finns billigt på nätet

På nätet är det extremt lätt att handla leksaker online. Att slippa ta med sig alla barnen in i bilen och iväg till leksaksaffären kan vara ganska skönt, eller hur? Det tycker åtminstone jag själv. Jag föredrar att sitta hemma i lugn och ro och beställa hem billiga leksaker.

Vilka leksaker passar just mina barn?

Fördelen med att köpa leksaker som är billiga är att man kan köpa lite mer än bara en enda grej. Det finns leksaker för barn i alla åldrar och det kan finnas olika saker som lockar just ditt barn. Många köper könsbundna leksaker som bilar och lego till pojkar och dockor med mera till tjejer. Detta är ett förlegat tankesätt tycker jag. Barn ska få leka med vad de tycker om, inte med saker som anses vara passande!

Det finns dock ett par saker man kan tänka på, om man ser till leksaker och barnets ålder. Det är att alla leksaker är anpassade för just hur gammalt barnet är. Små barn gillar bitleksaker, saker som låter och väsnas. Ju äldre de blir, ju mer nyfikna blir de och behöver leksaker som även lär dem saker. Som pussel, spel, saker att bygga med och så vidare. Barn mellan 6-12 år och ibland över det, vet själva vad de gillar för leksaker, så här är det upp till er föräldrar att lyssna på era barns önskemål. Sedan ser ni bara till att köpa billiga leksaker på nätet till dem.

7 Oct 2016