Persson, Stefan

Stefan Persson, Stefan och Persson

Passa på att köpa nya utemöbler

 

Så här på hösten kan det vara idé att fynda nya utemöbler då de gångna säsongens möbler säljs ut. Hos WeGot.se hittar du bra trädgårdsmöbler för alla typer av uteplatser. Det spelar ingen roll om du har en balkong, en altan eller en stor trädgård. Hos WeGot finns det något för alla! Välj mellan caféset, soffgrupper, solsängar och mycket mer.

Vilket material passar dig bäst?

WeGots trädgårdsmöbler finns i flera olika material. Vad är din favorit? Välj mellan:

Välj det material som du tycker bäst om, eller varför inte mixa och matcha flera olika typer av material? Du hittar även produkter hos WeGot för att ta hand om dina möbler på bästa sätt. Trämöbler exempelvis mår bra av att oljas in då och då.

Handla på nätet eller besök WeGots butik

På wegot.se hittar du hela deras utbud av inredning, möbler, trädgårdsmöbler och mycket mer. Beställer du direkt på nätet så får du hem dina varor inom ett par dagar bara! Du kan även besöka deras fysiska butik som är placerad i Skåne. I Malmö har WeGot en butik på hela 1200 kvm och ett lager som är på hela 10 000 kvm!

Allt om inredning

På Aftonbladet.se kan du läsa om inredning och få en massa tips och idéer. Hos WeGot hittar du ett stort utbud av just inredningsartiklar. Att inför köpet leta inspiration på nätet är inte fel, och du kan på så sätt få många olika typer av idéer som du kan göra hemma. Så ut på nätet, leta efter tips och se hur andra har inrett hemma hos sig!

21 Sep 2015