Persson, Stefan

Stefan Persson, Stefan och Persson

Ett rum anpassat till barnen

Alla som har barn, vet att de blir överlyckliga om de får ett eget rum, som är anpassat helt till dem. Genom att låta dem vara med och göra om, så får de dessutom vara delaktiga i hela processen. Ett roligt sätt att göra om ett barnrum på är att tapetsera med fototapeter. Det gör att man kan få vilket motiv man vill egentligen. Tapetstore har fototapeter till barn som är anpassade för just dem. Det finns många motiv att välja mellan. Om inget av dem passar kan man som sagt ladda upp egna bilder. Varför inte låta barnen själva få ta de kort, som ni sedan gör om till fototapet?

Beställ tapeter på nätet

Tapetstore.se kan du bläddra bland 30 miljoner motiv, eller ladda upp egna bilder. Du kan sedan beställa så många tapetrullar som du behöver av fototapet barn eller för ditt egna rum. Tapetstore erbjuder:

Det är inte så svårt att tapetsera

Det är många som drar sig för att tapetsera, då det tycker det verkar svårt. Men med fototapeter från Tapetstore kommer du märka att det är superenkelt. Tapeterna är av en typ som heter ”non-wowen easy up”, och med dessa är det så att du sätter limmet på väggen och inte på tapeten. Tapeten är även av ett tjockare material som gör att den är enkel att hantera. Köp hem själv och testa dig fram!

28 Aug 2015