Persson, Stefan

Stefan Persson, Stefan och Persson

Att tjäna pengar till laget

Det finns troligen många personer som heter Stefan Persson som är med i ett lag, eller har ett barn som är med i ett lag. Bandyspelaren Stefan Persson är ju med i ett lag. Ett lag kan ha behov av att tjäna pengar. Det finns en mängd saker som kostar när man är med i ett lag. Det finns idag flera sätt att tjäna pengar till laget men här ska vi prata om hur man tjänar pengar till laget genom att sälja kläder från ewear. Detta är smarta klädpaket som innehåller träningskläder. Dessa kläder är avsedda att användas för idrott eller andra fritidsaktiviteter. Att sälja dessa paket gör att ni enkelt tjänar pengar till laget.

Hur mycket tjänar man?

Ewear säljs i två olika typer av paket. Dessa kostar 160 kronor eller 300 kronor för kunden som köper dem. Det paket som kostar 300 kronor, ger 60 kronor till laget och paketet för 160 kronor ger 50 kronor per sålt sådant. Att få så pass i vinst gör att ni snart har tjänat ihop en hel del. Dessutom är kollektionen både trendig och lättsåld. Det är även leverans varje vecka på klädpaketen.

Lättsålda kläder

Kläderna som laget säljer är snygga, bekväma, har hög kvalitet samt kostar inte så mycket att köpa. Det gör att grannar, vänner, släkt och andra mer än gärna kommer att handla av ert lag. Det är idag många som tränar som vill ha bra kläder för detta.

1 Feb 2016